lördag 18 december 2010

Glögg, glögg, härliga glögg....

Johannes står utanför butiken just nu. Han serverar alla förbipasserande glögg - de som vill ha alltså. Men härlig frenesi bjuder han denna härliga dryck i engångsmuggar, serverad tillsammans med Ninas pepparkakasskorpor och "vanliga" pepparkakor. Det är kallt idag så glögg passar fint! Igår hade vi en fantastisk dag i butiken - det var härligt mycket kunder och så många julklappar vi slog in! Dagen avslutades med att många av pedagogerna från Skulltorps skola var här och handlade dels julklappar, dels kläder. Det tackar vi extra för - ni har en särskild plats i våra hjärtan!

Det är roligt att träffa människor som med glädje och förväntan prickar av sina julklappslistor och redan vid inköpen ser fram emot när givaren ska öppna sitt paket. Berit, som bor på i närheten, köpte fina saker till personalen på sitt boende. En äldre kvinna, elegant och fin med ett smittande skratt och stor glädje över livet, var förväntansfull över att de hon skulle ge sina klappar till, skulle bli glada. Och det tror jag verkligen att de kommer att bli.

Nu har vi bestämt våra julöppettider:

Må 20 dec-to 23 dec 10-19
Julafton - Stängt
Juldagen - Stängt
Annandag Jul - 11-15, ev 16 om det är mycket folk ute.

Må 27-to 30 dec 10-18
Nyårsafton 10-14
Nyårsdagen - Stängt

Må 3 - on 5 jan  10-18
To 6 jan Trettondagen 11-15
Fr 7 jan 10-18
Lö 8 jan 11-16
Sö 9 jan 11-15

Det ska bli härligt med några riktigt röda dagar - bara familjeliv och lugn & ro. Gott att äta och dricka, tid för eftertanke och reflektion men framför allt: Umgänge med familjen. Lek & bus med hundarna.

Innan julafton hinner vi med en julklappskväll i butiken - vi har öppet till 20.00 på måndag för er som vill handla julklappar med 20 % rabatt. Mellan kl 18-20 gäller detta fina erbjudande!

Igår fick vi förslag om att arrangera en smyckekväll som ett av våra kundevenemang - så det kommer vi såklart att göra! Du kan läsa mer om det dels här på bloggen, dels på vår hemsida: http://www.jemmalicious.se/, när det blir aktuellt. Härligt när kunderna önskar aktiviteter som denna - kom gärna med fler förslag!

Så var det det där med julen: faktiskt så ska Jemmalicious fixa lite knäck, lite ischoklad och lite annat godis före julafton. Granen tas in i morgon så tid finns på torsdag för fixande med julaftonens godsaker. På tisdag kväll ska Ica Maxi på Mölndalsvägen få besök - lämplig tidpunkt torde vara framåt 19.30... Då brukar det vara relativt framkomligt och folktomt. Men vem vet hur denna vecka kommer att te sig?  Jemmalicious har funderat över de som i matbutikerna handlar som om det vore deras sista stund på jorden där alternativet för att förströ/uthärda (?) denna stund består i att äta ihjäl sig. Studera gärna din granne i kön! Vad har din granne i vagnen och hur gigantisk är den? Vagnen och dess innehåll alltså, inte grannen ;)

Tillbaka till butiken: Vi säljer mycket kläder nu. Det är riktigt roligt att så många kunder har hittat oss och väljer att handla här hos oss. Vi har inför våren lagt stora orders hos FreeQuent och Design Werket. På Formex har vi några andra klädföretag som vi ska etablera kontakt med för att se om deras sortiment kan vara något för oss. Givetvis ska vi även spana in Love Forevers underbara tunikor där vi också ska lägga en beställning. Men FreeQuents kollektion under våren är ljuvlig och så himla prisvärd. De plyschtunikor vi fick in häromdagen säljer vädligt bra och det är vi såklart glada över! Samtidigt är våra kunder glada över att kunna köpa sig ett snyggt och fräscht plagg för bara 299,-. Det är väldigt tilltalande och sympatiskt att kunna ha en så liten butik som vi har men med så fördelaktiga priser. I vår företagsfilosofi ingår att ha mycket bra priser på allt! Det betyder att vi ligger lita lägre än många av våra konkurrenter - till, vad vi hör - våra kunders glädje.

Med detta avslutar vi dagens skriverier och önskar er alla en härlig helg - vi kanske ses i butiken? Välkommen!!!

/Jemmalicious Inredning på Vegagatan 54 i göteborg

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar