tisdag 7 december 2010

7 december

Skulle precis tagit kort på de underbara väggklockorna från Country Design som kom idag. Då var kameran urladdad så bilderna får komma i morgon. De kostar i alla fall 129 kr för de små och 298 för den stora. De är så fina, så fina... Några söta tomtenissar samt fotoramar kom det med.

Vi har flyttat om i hela butiken - försökt hålla julaktiga saker för sig och lyfta fram de mer romantiska sakerna för sig. Det blev så himla fint! Vi är så jättenöjda med hur snyggt och ordnat det blev.

Det finns en skön kille som är kund hos oss - idag köpte han en present till sin flickvän - hon kommer att bli så glad! Ledtråd: Maria Montazami har designat smycken där vi har några av de numrerade alstren i vår lilla butik. Idag har vi ett alster färre till försäljning, lila med swarowskikristall... Ljuvligt!

Våra fantastiska cardigans/koftor från FreeQuent har vi fått en påfyllning av i färgen grå. De är underbara; varma, mjuka och sköna och kostar bara 399,-. Passa på!

Mörkret sänker sig just nu över Göteborg och det är lite småtrist, moddigt och grått ute. Men vi har tänt upp med ljuslyktor inne och ute, marschaller utomhus fulländar ljusfesten. Så vi har det väldigt gott och mysigt!

Tills vi ses - ta väl hand om dig!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar