måndag 7 november 2011

Nu är det jul i butiken!


Så var den här! Julen!
..I butiken iaf !
Förra veckan plockade jag fram alla julsaker, lyktor, pepparkaksbrickor,kulor till granen och ljuva änglar. Det blev SÅ mysigt!
Söta små änglar att hänga i fönstret/granen

Fina ljus! Tomte/julhund/snögubbe/ängel 49:-
Fin lykta, adventljus, fotoram att sätta vinterns bilder i!
Söta julprydnader till granen!

lyktor att lysa upp kvällarna med

Ljuslyktor som hör julen/vintern till!






Det kom en leverans från Different Design med superfina brickor, ljuslyktor och annat fint! Massor av fina saker att pryda hemmet med till jul - eller varför inte ge bort som gåva?
Smyckesask!

Fin ask att lägga minnen i!

Telåda med tre olika fack.

Vacker låda att förvara olja och vinäger i!

Bricka "God Jul" och adventsljus!

tavlor till barn "stick du stygga spöke" och "deet finns inge monster" 69:-

söta ljuslyktor "kärleken övervinner allt" och "love, live, laugh"  Bricka "pepparkakor" och låda med plats för två glöggflaskor! 






Dessutom massor av fina kläder som passar perfekt till alla vinterns julfestligheter! Julmiddagar med familjen, julbord med jobbet, julafton, nyår! You name it! Vi har kläderna från Cream, FreeQuent, Lily of Sweden, DesignWerket, Carima och Ajlajk!


Min kära pappa har varit här och fixat så att vi har riktigt bra belysning i butiken! Alla ljuskronorna i taket har fått ström och lyser SÅ fint! Dessutom fixade han så att vi fick jättebra skyltbelysning, så nu när jag stänger butiken på kvällen ser det så mysigt och härligt ut!

Passa nu på att kom till oss på Vegagatan 54! Här finner du julklapparna, kläderna, födelsedagspresenten, middagsgåvan, presenten till fröken på skolan/förskolan m.m!
Må-Fre 10-18
Lör 10-16
Sön 11-16
Välkomna!
tomte 29:-


ljusstake 249:-


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar