torsdag 23 december 2010

Da´n före doppareda´n!

Oj! Vad fort tiden går, nu är det redan dan före dopparedan!
Vad har du önskat dig av tomten? Själv önskar jag mig pengar till en ny tv..Just nu har familjen Krantz-Christensson en väldigt gammal tjock-tv som börjar flimra, alternativt stänga av sig, när man sett för länge på tv...Den tv:n önskas alltså inte tagas med i flytten sista helgen i jan.

Vad ska man då ge till sina nära och kära i julklapp?
Jag och sambon var ute hela dagen i går och köpte klappar. Det blev bra!
Köpte till våra syskon och därefter var det dags att köpa julgranspynt... Oj,oj,oj vad vi fick leta! Var tydligen alldeles för sent ute för att hitta de färger vi ville ha i granen- guld och turkos...
Därför blev vår gran en mycket klassisk sådan i guld och rött! Helt snyggt!
Skall försöka lägga upp bild på det sedan.

I morgon är det alltså julafton. Vad händer på din jul? Några speciella traditioner?
I vår familj ser julen lite olika ut varje år.
Detta året skall jag,min sambo Johannes, systern Johanna och hennes sambo Niklas åka till mamma,pappa och lillebror redan ikväll. Det blir mysigt. Vi ska äta god mat tillsammans och bara njuta av att vara lediga!
När vi vaknar i morgon har tomten tagit sig ner genom skortstenen och lagt julklappar i våra julstrumpor vid öppna spisen i vardagsrummet.
Sedan blir det frukost, mums!
Därefter njuter vi av julafton och så småning om är det dags för jul-lunch. Då kommer Johannes pappa Stefan hem till oss med sina jättestora hundar.
Johanna och Niklas tar sig sedan till Kungälv för att tillbringa kvällen tillsammans med Nickes föräldrar, och vi andra umgås, ser kanske lit epå Kalle Anka och på kvällen är det ju dags för julmat innan tomten kommer.
Åh, vad det ska bli mysigt!
På juldagen åker vi till Kungälv och farmor och farfar för julmiddag där....Det är härligt när man får tillbringa så mycket tid tillsammans med sina nära och kära!

Hoppas du får en riktigt god jul!
Det ska jag ha! <3 <3 <3

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar