lördag 16 april 2011

Gran Canaria och födelsedagarna...

Mitt i vårens bästa tid, orkade vi inte vänta längre på sol och värme... Vi drog till Gran Canaria! Jemmalicious firar födelsedagar: Syster Sara 25, Pappa Ronald 50 och Farbror Sigvard 54. Totalt är vi 16 personer mellan 17-54 år - 12 av oss i sällskapet är mellan 17-27 så det är mycket bus och skojsigheter kusinerna emellan.

Gran Canaria är väldigt trevligt - solen är skön, varm och brännande - förrädiskt brännande har vi sett av våra röda kroppsdelar... Havet är oerhört uppfriskande - poolen däremot är skönt svalkande. Maten på hotellet är fantastiskt god! Dorado Beach heter hotellet och vi kan varmt rekommendera det för den som vill h dels en aktiv semester, dels njuta av vila, lugn & ro.



I butiken jobbar svägerskan Linnea - en del kunder har redan träffat henne när hon var med under sista After Workfredagen och servade kunder. Linnea är tillvardags student och pluggar I Skövde - affärsjuridk är målet med hennes examen.

Massor av varor har det hunnit komma in i butiken under tiden vi varit borta - vad vet vi inte än - det får vi se när vi kommer hem..,

Öppettider i påsk:

Långfredag 11-16
Påskafton 10-15
Påskdagen 11-16
Annandag Påsk 11-16


Vi ses!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar