måndag 4 april 2011

Det är så härligt att gå i solen, solen, solen....

Ny dag idag. Och idag kom en stooor leverans med härliga saker från Miljögården - på plats i butiken i morgon finner du en tillfrisknad EmmaMaria och massor av fina grejer :). Rebecka träffar du igen efter påsk... Tack för de här dagarna tjejen!

FreeQunets härliga tunika finns i rosa och vitt 399kr!

Små påskhönor till dig?

Vackraste gröna muggen med tillhörande assiette

För några tior blir den här ampeln din! Lika fin till blommor som till ljus...
Vi gillar Miljögårdens varor - bra i pris, kvalitet och med en hög grad av användbarhet. Dessutom - Roligt att ha fler saker i butiken till fredagens After Work! start kl 17....

Du har väl förresten anmält dig? Gå in på EmmaMaria Krantz via Facebook och bli vän med henne! Eller maila henne på jemmalicious@home.se. Ta med en, två, fem vänner eller så ;)

Det är så härligt med solsken och sommartid - ljuset faller så fint ner på vår gata och vi har det gott i butiken längre på dagarna. Den extra timman av ljus som sommartiden medger på eftermiddagen, betyder mycket för oss i butiken. Snart, snart kan man sitta på utsidan och njuta av en god kopp kaffe - det luktar verkligen gott från våra grannar dörröppningar: Ett café på ena sidan och en chokladbutik (som också säljer väldigt gott kaffe) på den andra sidan. När dessutom Olivens Livs kört igång lite bakande av bröd är lyckan (och doftandet) fulländat :)

Apropå Olivens Livs så vill vi här på bloggen gärna skicka all vår uppmuntran till familjen som driver butiken - utsatta för flera rån arbetar de på och har utvecklat Olivens Livs till en underbar närbutik - mycket rikt sortiment men framför allt - alltid härlig service av såväl ägare som de unga medarbetarna - Heder åt er och Heja Heja Heja!!!

Något som inte är så roligt när man har en liten butik som man kämpar med för att få den att gå runt (när går en butik runt egentligen...), är att betala moms, skatt och arbetsgivaravgift... Visst, det är jätteviktigt att göra rätt för sig - inte minst vad gäller EmmaMarias och Rebeckas aretsgivaravgifter och skatter. Men fy fasen vad trist det är. Då är det bra att ha en svägerska som Annika Krantz. Annika är redovisningkonsult och driver sitt företag MerEkonomi - och hon är så bra på att sköta andras ekonomier. Tack bästa du för allt arbete du gör åt oss!!!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar