söndag 3 april 2011

Funderar...

Fy fasiken för kunder som stjäl!!!

Så har det hänt igen: En tjuv har varit i farten... I torsdags fick vi nya fina klänningar från DesignWerket - underbara sådana som kostar 1099,-. Ungefär lönen en hel dag för Rebecka nu när EmmaMaria varit sjuk.

Så här ser klänningen ut!
När EmmaMaria är sjuk och har 80 % av sin lön som sjuklön, måste jag ändå betala en vikarie för henne - denna kostar ca 170 kr/tim. 8 timmar = 1360 kr för den arbetsdag. Klänningen någon stal i går - med galge och allt - kostade mig 1100 kr av de 1360 kr. Jag tror inte att du som stal klänningen gjorde det för att du inte hade pengar. OM det hade varit som så - att du inte hade pengar alls - hade jag gärna gett dig klänningen som present. GRATIS!!! - Eller så hade du kunnat arbeta av den!!! NU är jag ledsen, förbannad och besviken.

En konsekvens av detta är att alla kunder fr o m nu 1. uppmanas visa upp väska innan man går ut ur butiken, 2. att man inte får ta med väska in när man provar samt att 3. du som kund måste visa upp antal plagg såväl före som efter du provar. Jag är ledsen över att vi måste göra så här mot er kunder, att flera av er drabbas av konsekvenser av att någon gärna stjäl kläder hos oss (alltid samma leverantör dessutom!). Det vill jag be er ha överseende för.

Vi har ju som mål; EmmaMaria, Rebecka och jag, att det ska vara trevligt att komma in till oss, att det ska kännas lite som att komma hem till vårt vardagsrum. Vi har många stamkunder: Många underbara människor som kommer in varje vecka, kikar runt, pratar bort en stund under många glada skratt där vi lärt känna flera av våra kunder väl. Det gillar vi och värnar om. Det är så vi vill ha vår butik. Och fastän vi har ohederliga kunder, där vi tvingas ta till en trist åtgärd vad gäller medhavda väskor/ryggsäckar för samtliga kunder, ska vi fortsätta göra allt för att du som kund ska trivas hos oss!!!

NYHETER

Hela tiden kommer det in nya saker och kläder: Underbara tunikor från Love Forever, Sköna sjalar från ACN- nu ännu finare än tidigare, IB Laursen har levererat fina burkar, Färska blommor från Partihallarna. Vi har fått smycken från Lilly Of Sweden - hennes ljuvliga tunikor är på väg in! Från FreeQuent har vi fått en trekvartsärmad söt kofta med rosor runt hals- och knappkant. DesignWerket har levererat en klänning.

DesignWerket & Love Forever


Love Forever

Tunika från FreeQuent, Sjal från Lilly of Sweden

Tunika från FreeQuent, Sjal från ZiZ Design

Sjalar från Lilly of Sweden & ACN

Underbara

Ännu mer underbara

Karameller...

Blomma till specialpris... 98 kr komplett!

After Work

After Work har vi på fredag 8 april mellan kl 17-20 - du har då 20 % rabatt på ett helt köp (ej tulpaner eller blomarrangemang!) till ordinarie pris. Ta med dig syster, granne, kusin, arbetskamrat m m - kom och umgås och ha det trevligt med oss! Ni är all hjärtligt välkomna!




Bilder från After Worken i mars månad



Kundklubben

Den här veckan har du som är med i kundklubben 20 % på alla påsksaker samt 30 % på alla plagg i färgen sand (beige). Om du inte är med i klubben - anmäl dig via ett mail till EmmaMaria på adressen jemmalicious@home.se - Du som är med i klubben /du som går med i klubben/ får varje vecka ett mail av EmmaMaria - skriv ut det och ta med det för att få rabatten! Olika saker varje vecka som EmmaMaria har specialpris på för dig som är medlem.

Idrottsrabtten - Du vet väl om att vi är med i Idrottsrabatten? Utnyttja vårt erbjudande i ditt häfte! Samtidigt stöder du idrottsföreningar i ditt närområde.

EmmaMaria på utflykt i Göteborg


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar