söndag 16 januari 2011

Vecka 3 2011 - Tiden går så fort...

Städsöndag!

Idag har Jemmalicious påbörjat städningen för att få bort julen i butiken - men en hel del REA finns det kvar! Fram till slutet av januari kommer vi att ha kvar det som nu finns i butiken - därefter har vi endast vårsaker framme. Det blir så fint så fint. I våra skyltfönster ser du smakprov på ljuva vårliga artiklar - och i slutet av månaden väntar vi en leverans av fantastiskt fina varor från IB Laursen. Massor av rosa artiklar ;)! Vi har också beställt härliga bordslampor av olika slag och hoppas få dessa levererade snart snart...

På onsdag styr vi kosan mot Formex - i butiken hittar du från onsdag em och fram till fredag kväll, vår solstråle Rebecka Krantz. Från lördag hittar du här på bloggen massor - och då menar jag MASSOR - av bilder från Formex och våra inköp. OM vi hinner och orkar så kanske några bilder finns ute redan på fredag - men vi lovar inget :)

Kom in i butiken och kolla in våra nya plagg från FreeQuent! Nu har vi fått en underbar tunika i 2 -delar - en långärmad topp med tillhörande överklänning samt en kortare tunika. Likaså har vi igen fått in nya underklänningar i benvitt och sand. Ett måste under allt!

Jo du - vi har faktiskt utökat REAn men ännu fler plagg - skynda dig in före sista januari!!!

Ljusare dagar ser vi mer och mer av varje dag. Underbart!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar