onsdag 5 januari 2011

Vårlika blommor...



Det sägs ju att man inte ska förbanna mörkret utan tända ett ljus i stället - så på Jemmalicious prunkar idag vackra vårblommor! Ranunklar i flera färger, vackra lilablå primulor med gult öga, blå pärlhyacinthlökar samt krokuslökar. Det gjorde susen med lite växter i butiken. Som alltid - en blomma på Jemmalicious säljs med kruka! 69,- för primulan, 79,- för ranunklarna och 49,- för pärlhyacinther & krokus.





I butiken har vi också tagit fram några fler vårsaker - vi får ju lite plats nu när julens REA-fynd går ut ur dörrarna!

Ljuvliga hjärteaskar.

Guld, guld, guld...

Tunikan finns i benvitt, svart och armygrönt! Endast 299,.


Fler ljuva askar i vårmilda färger

Rosaskimrande ljuslyktor ger värme!


De vise männens dag är det ju idag - undrar just var de befinner sig :) I butiken finns det förvisso en vis kvinna, det luktar gott av doftljus (rökelse), guld finns på butiksinnehaverskan - myrra är det värre med.  De tre vise männen var astrologer - har du tagit reda på vad ditt horoskop har att säga dig idag?

Kanske är det så att någon ska på trettondagsfest eller t o m trettondagsbal i kväll? Oavsett vad du gör, önskar vi dig en riktigt trevlig kväll - och en lika trevlig trettondag!

3 vise män,Betlehem,Betlehemsstjärnan,bibliska historier,bibliska scener,dyrkan,Europa,europeisk,helger,högtidsdagar,jul,Julstjärnan,kristendom,kristna,kungar,Magi,män,Nya Testamentet,personer,religioner,Spanien,spansk,stjärnor,tillbedjan,tre vise män,visa män
De 3 vise männen Melchor, Gaspar och Baltasar.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar