söndag 3 juli 2011

Vi utökar REAn... Passa på, fler plagg till 50 % rabatt!

REA-påfyllning!!!


Idag, söndag, har vi fyllt på vår  REA-stång på utsidan. Här hittar du fina, fina klädesplagg till 50 % rabatt - passa på att ta dig en koll när du går förbi.


JohnFredrik, som arbetar i butiken under några kommande dagar, ser till att du trivs och att du får den hjälp du behöver.


Välkommen till oss - fortsätt göra fina REA-fynd!


JohnFredrik Krantz


Här i Frankrike lever vi i efterdyningarna av gårdagens kyrkliga vigsel. I dagens Nice-Matin kan man via 20 sidors text och bilder, följa hela bröllopet. Givetvis med många bilder av våra egna kungligheter där det klart står att Victoria ska efterträda sin pappa på tronen - och det ska hon ju. Men här nere talas det alltså, vilket jag tidigare skrivit, om att hon ska göra detta inom en snar framtid. En bild på en sedesamt klädd Victoria Silvstedt återfinns också i benämnda tidning.



Nice

http://en.nicetourisme.com/ - här kan du läsa allt du behöver veta om Nice :)



I morgon kommer Johanna & Niklas ner till oss. Vi ska i morgon kväll hämta dem i Nice, flygplatsen som ligger ca 40 minuter härifrån. De anländer på kvällen så dagen skall rymma ett besök på Marc Chagalls fantastiska museum i Nice. Ett dopp i det blå blir det också samt en promenad inne i gamla Nice. Där blir det nog en god middag också.



klovicevi.jpg



Inga kommentarer:

Skicka en kommentar