söndag 31 juli 2011

Nyheter från bl a CREAM - nu härliga plagg i butiken!

Kära vänner!

Vilken fantastisk vecka vi  haft! Veckan som gått, har varit den absolut bästa veckan någonsin för oss. Det är med stor tacksamhet och ödmjukhet vi noterar att vi har trogna och återkommande kunder.Vi har förvisso sålt av massor av våra reavaror men också mängder av plagg av de nyheter vi fått in under veckan.

Vårt sist inkomna märke; CREAM har blivit en succé. Snygga, detaljrika och välsydda plagg i tyger av god kvalitet men främst väldigt bra i storlek. Ni kunder gilllar dem så det det känns skoj att vi beställt av dem för många leveranser under hösten och vintern.

Spetsklänning 699,-

Tunika med tryck 449,-

Tunika 799,

Emmamaria i tunika 799,-

Kofta 799,-

Underklänning 549,-

KLänning 699,-
Blus 599,-

FreeQuent är vår andra säkra leverantör av snygga, praktiska plagg i bra storlekar. Du vet väl om att vi har plagg i storlek XS-XXL?


Kofta i ull 399,95

Blus 399,95

Blus 399,95

Tunika 299,95
 Härliga färgrika sjalar från Lilly of Sweden livar upp i sensommaren men också inför hösten. Strakra färger som är snygga till allt det bruna och gröna som kommer i höst.

I höst ja, du vet väl om att höstens färger är hela brunskalan från senapsgult till mörkaste brunt samt ljusaste grönt till allra mörkaste skogsgröna nyansen som tänkas kan?

Om en månad besöker vi Foremxmässan  där ska vi njuta av alla nyheter samt köpa in varor för hösten och vintern. Och jodå, vi ska köpa in kläder till våren också :) Känns verkligen konstigt att dels gå på en mässa där massor av julmiljöer är uppbyggda, dels se på mängder av vårkläder...

Nu när skolan och jobben startar igång på allvar igen, känns det skönt och snyggt att ha på sig lite läckra och fräscha kläder. I bloggen för idag, visar vi ett axplock av våra nya plagg. Välkommen in i butiken och prova i  just din storlek!


KLänning från CREAM 799,-

Tunika från Cream 799,-
Vi har nu öppet "som vanligt"

Måndag-fredag 10-18
Lördag 10-16
Söndag 11-16

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar