måndag 13 juni 2011

Det börjar dra ihop sig....

Sommar, sommar & sol....

Igår skrev vi om att vi har semesterstängt mellan 7-24 juli. Det ska bli så härligt; sol och salta bad i Menton. Goda viner, musslor & pommes frites i Nice, marknader i Ventimiglia (Italien) - nu ska det njutas som bara den. Vi har en underbar lägenhet vi hyr i Mortola Superiore - den återvänder vi till. I år ska vi vara där under 4 ljuvliga veckor. På vägen dit ska vi dricka vin i Alba, Asti och Barolo - röda, tunga viner men även bubblande spumante/mousserande viner. 

Utsikt från "vår" altan - Menton, Monaco och Nice i bakgrunden - ljuvliga sommarkvällar må ni tro att vi har här!

Ett glas rosé i Menton...

MEN innan dess ska vi ha REA - vi börjar REA:n på fredag kl 16.00 - då märker vi om varor i butiken inför helgen. Vi kommer att försälja massor av varor: Kläder, sjalar, husgeråd, smycken, prydnadsföremål, inredningsartiklar m m - rejält nedsatta. Från kl 16 på fredag eller under helgen i butiken får du veta vilken rabatt/avdrag vi ger på vår REA. 


På fredag har vi därför öppet så länge det finns kunder som kommer - så om du vill fynda ska du skynda dig till oss på fredag. lördag öppet 10-16, söndag öppet 11-16. 


Du har väl sett alla fina klädesplagg vi har fått från Cream? Idag var EmmaMaria på Cream i Fashion House och beställde kläder till butiken för försäljning under hösten men också vintern. Vi försöker hitta lite lagom fina men användbara varor till vår butik. Formexmässan infaller i början av september - då åker vi för att handla in höstens varor till oss. Redan nu kan vi dock avslöja att Affaris underbara ljus - inte minst våra fantastiska doftljus á 79 kr st, har vi beställt massor av till i höst! Likaså av våra ikonljus. Vi har även vågat oss på att köpa lite dyrare doftljus samt andra fina ljus.


Från IB Laursen har vi köpt härliga muggar, husgeråd och inrdeningsartiklar - dessa varor kommer i höst. 


I augusti är det dags för en ny resa till London - då kommer vi hem med mer smycken, fler sjalar men också klädesplagg. Du har väl sett och provat våra nya härliga tunikor från London? Om inte -gör det -det finns bara en av varje sort = de är unika!


Från Different Design kommer vi att handla fina skyltar, smyckeskrin, lådor v olika slag med mera.


Du är väl med i vår kundklubb? Anmäl dig till jemmalicious@home.se så får du varje vecka ett kundklubbserbjudande av EmmaMaria - välkommen!


Varmt välkommen till oss!!!


OBS!!!


Läs vår annons i Tidningen Centrum på söndag! 


Midsommarafton har vi öppet från 10.00 - stänger när ni kunder tar slut, dvs vi kommer att stänga tidigare den här dagen.


Midsommardagen = STÄNGT!


Söndag 26 juni = 11-16 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar