söndag 8 maj 2011

Sommaren är här!!!

Vilken underbar helg vi har haft - och det fina vädret fortsätter framöver! Njutbart som bara den....


Hos oss har vi upplevt en fantastisk helg -  fredags hade vi After Work - det resulterade i att fredagen var den bästa dag vi haft sedan vi öppnade! Kul med många skratt och glada människor! Vår nästa After Work går av stapeln 27 maj - ha ögon och öron öppna till dess. Den kommer att innehålla extremt bra erbjudanden till er som är med. För att inte missa att bli inbjuden - anmäl dig via e-post till vår kundklubb jemmalicious@home.se. Du får då dessutom ett e-mail varje vecka innehållande specialerbjudanden bara för er medlemmar. 


Just nu har vi halva priset på massor av fina vårartiklar: kläder, sjalar och underklänningar. En del smycken finns kvar som vi säljer ut med 70 % rabatt. Varmt välkomna till oss! 

Förresten - våra populära selterglas är åter inkomna. 12 kr resp 15 kr beroende på storlek. 





Vi fyller på från vårt lager - allt ska ut innan vi har semesterstängt :) Vi kommer att ha stängt 7-23 juli för att vila upp oss rejält inför hösten. Då njuter vi av vår lilla lägenhet i Mortola Superiore i Italien, precis invid den franska gränsen. Dagarna tillbringar vi med att sola, bada och äta gott i Menton i Frankrike.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar