tisdag 24 maj 2011

Äntligen!

Det tog tre veckor och många telefonsamtal med DHL för att det fellevererade, och sedan borttappade, paketet skulle komma fram! Men nu är det här! Våra första kläder från märket CREAM! Vi har fått in en jättevacker klänning (ljust sandfärgad),perfekt till midsommar eller ett bröllop. Det har också kommit en tuff klänning i off-white och gråblått,som passar perfekt både till festen och vardagen. Till detta finns så klart en fantastisk underklänning i färgerna gråblått och ljus sand. Vill man ha ännu lite mer så finns det ett fantastiskt midjebälte i mockastil, storlekarna s-xl.
Ett par superhäftiga byxor, som ser ut som en kjol hart vi också fått in. Perfekt med en enkel t-shirt till!
Det var allt som kommit från Cream, men vi har faktiskt fått in ännu mer!
Vår favorit DesignWerket har levererat en ljuvligt härlig sommarblus som är så snygg till ett par vita/ljusa jeans. Vi har även fått in en jätteläcker svart linneklänning som passar de flesta kroppstyper! Underbart!

Det har alltså kommit in mycket nya kläder, så passa nu på att komma in i butiken och ta en titt!
På fredag från kl 17 har vi After Work, där vi kommer att ha fantastiska erbjudanden för våra kunder. Är du intresserad av att vara med så skicka gärna ett mail till jemmalicious@home.se . Ta gärna med dig en vän eller två,tre stycken. Då kommer även dem att få ta del av våra erbjudanden!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar