onsdag 16 mars 2011

Endast det bästa är gott nog för en Kronprinsessa!




Kronprinsessans paket...

imgres.jpg


Idag kom det in en man i butiken. Han ville ha hjälp med att göra ett riktigt fint paket UTAN papper! Hur gör man det? Och framför allt - vem får ett paket utan papper? 

Jo, det visade sig att mannen arbetar som arkeolog i Tanum. Kronprinsessan Victoria ska göra ett besök där under sin resa i Bohuslän och Västergötland och denne man ska i morgon träffa Kronprinsessan vid en middagstillställning och då ska det överlämnas gåvor. (Redan nu kan jag avslöja att det är 6 fina böcker!!!) 

Således kom han in till Jemmalicious idag, träffade EmmaMaria och bad om hjälp med att skapa ett paket på något sätt av böcker och snören (!!!) vilket EmmaMaria givetvis mer än gärna hjälpte till med. Speciellt som mannen i fråga berättade att han blivit rekommenderad att gå till Jemmalicious och be om hjälp "eftersom de är så hjälpsamma och gör så fina paket där!"

EmmaMaria paketerade de fina böckerna i ett mycket vackert genomskinligt paket kring vilket massor av vårlika snören i färgerna rosa och grönt, lindades. Mannen var så nöjd, så nöjd - och Jemmalcious har bidragit till inte bara mannens nöjdhet - vi hoppas såklart att Krinprinsessan Victoria tycker att hennes genomskinliga, papperslösa snörförsedda paket är fint :)

Frågan idag är: Kan Jemmalicious nu kalla sig Kunglig Hovsnörlindare? 

Lisbeth Dahl & Different Design levererar i morgon snygga, nya vackra varor till butiken. 

2128.jpg
Smyckeskrin som kommer i morgon

25p-130-2131.jpg
Ljuslåda

2366.jpg
Bra present till fröknarna i förskolan?

2416.jpg

product.asp.jpg

Mobiler gjorda av drivved

Varmt välkommen in till oss i morgon och beskåda allt det fina vi har i butiken.

After Work

Du, du kommer väl ihåg att det är After Work fredag  18 mars mellan kl 17-20? Vi bjuder på något enkelt att dricka samt lite snacks. Du har 20 % på det du handlar i butiken (ej tulpaner)



För att fira St Patrick ger vi dig hela 40 % på alla kläder i färgen Army Green - Välkommen. Kom ihåg att anmäla dig på antingen jemmalicious@home.se eller genom att ringa EmmaMaria på tel 031-24 14 09

imgres.jpeg




1 kommentar:

  1. Haha, ja det tycker jag verkligen ni kan se er som nu! :D Väldigt roligt för er också tycker jag. :)

    SvaraRadera