måndag 21 mars 2011

Vårdagjämning 2011

Wow - säger bara WOW - våren är här nu!!! Den här veckan firar vi med 30 % rabatt på alla (army)gröna kläder. Rabatten dras i kassan...

Vi har återigen fått våra supergoda skorpor "Ninas Skorpor" - den smak vi längtar mest efter att testa är "Vit choklad med tranbär..." Smakade dem på Formexmässan och kan fortfarande känna den underbara smaken i munnen :)

I kundklubben har du ett specialerbjudande - kolla in din mail så ser du vad! Inte medlem? Skicka ett mail till Emma-Maria på adressen jemmalicious@home.se. Ange ditt namn, tel nr, mailadress så får du ett mail tillbaka med erbjudande.

After Worken i fredags blev en trevlig tillställning - många glada skratt och tillrop, förmånliga inköp och lyckade fynd. Håll utkik för när nästa tillfälle inträffar (ledtråd: Slutet av april...)

Nya smycken fick vi i fredags - Odahl Design - Coola, fräcka smycken i silvermetall, läder och glittrande stenar. Och galet prisvärda!

I slutet av veckan räknar vi med en ny leverans vårsjalar från ZIZ Design - alla i läckra färger. Lite smycken från dem blir det också.

Lisbeth Dahl levereras ljuvliga tunikor i morgon - de är så fina, så fina - ett måste i vårgarderoben!

Avslutningsvis till er som just nu firar det nya året - Newroz - Gott Nytt År! 

Välkomna till  oss på Vegagatan 54 - den lilla butiken med det stora sortimentet :)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar