torsdag 10 mars 2011

Kung Bore - släpp ditt tag - Släpp fram Gumman Tö nu!

Jaha, vad var det att vänta så här i mars annat än att vintern skulle kämpa aktivt för att hålla sig kvar! Usch och fy vad trist... Men nu gäller det istället att tänka positivt - i helgen har vi sol! Det säger i alla fall väderrapporten :)

I helgen kommer vi att sälja fina fastlagsris till specialpris. Tulpanbuketter likaså - 2 för 100 kr, 1 för 59 kr. Tulpaner ska man slösa med nu under tiden fram till alla sköna vårblommor finns att plocka fritt ute i naturen. Vad är väl härligare än fraset av en rejäl bunt tulpaner?


Härliga kransar till din ytterdörr nu 149,- ord pris 219,-


I butiken är det desto vårligare - vi har fått så fina tunikor från Lover Forever och från FreeQuent - se EmmaMaria visa upp dem nedan!




Kundklubben har vi nu dragit igång - ni som är medlemmar har fått ett mail i vilket ni har  20 % rabattt när ni köper kläder - dock max 5 plagg. Och du, det erbjudande du får som är klubbmedlem, gäller även för 3 av dina vänner. Du skriver ut ditt mail och tar med det till butiken när du handlar.

Inte medlem? Maila EmmaMaria på jemmalicious@home.se så ordnar vi det. Varje vecka kommer vi att erbjuda olika typer av medlemserbjudanden: Rabatter på kläder, smycken, sjalar, heminredning, blommor, blomkrukor etc samt ibland riktiga specialerbjudanden. Du som är medlem kommer också att få förtur till REA. Dessutom kommer du att bli inbjuden till speciella kundkvällar med fina erbjudanden på plats i butiken.

Vi vill dock hjälpa dig ytterligare på traven för att bli medlem i vår kundklubb - Välkommen till St Patrick's After Work fredag 18 april mellan 17-20. Du har då 20 % på allt i butiken men 40 % på alla gröna kläder! Ta med en vän eller två!

Har du en blogg? Vill du att vi ska länka din blogg från vår hemsida och vår blogg? Maila då EmmaMaria på jemmalicious@home.se så lägger vi ut en länk!

Påsken börjar dra in i butiken...


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar