onsdag 16 februari 2011

Onsdag 16 februari...

Bakslag! Kan man säga annat när snön vräker ner? Nåja, någon måste sätta fart på våren; med tydlighet! För det vet vi ju att den tvekar... Idag tvekar den mycket!

 
Igår kom det nya fina tunikor från FreeQuent - se bilderna nedan. Samma låga härliga pris som tidigare modeller: 399,-. Vi på Jemmalicious har själva fastnat i förtjusningen av att ha på oss plyschtunikor - vi använder dem ofta, ofta, tvättar dem ofta ofta såklart. Alltid med fint resultat! Ingen krympning, ingen strykning - bara att tvätta och hänga.

 
Indigoblå
Silvergrå

 
Sand

 
Passa på att komma in och prova din egen tunika - nu har vi 4 olika modeller!

 

 

 

 
I butiken har vi även laddat med massor av underbara smycken från ZIZ Design, Lisbeth Dahl, Unica, Bixio och Kreativ Insikt - en del billiga, en del dyrare men alla så fina, så fina.

 
Vi rear nu en del av våra sjalar - passa på du som vill fynda sjalar från Love Forever & ACN till halva priset - skynda dig hit medan sorteringen är som störst!

 
Våra öppettider:

  • Måndag-fredag 10-18
  • Lördag 10-16
  • Söndag 11-16
 
Vi kommer snart att arrangera vårens första kundevenemang - det kommer att bli en smyckekväll tillsammans med duktiga Lisa Wall som här i butiken visar och hjälper oss att göra egna smycken; armband, halsband & örhängen. Håll utkik här på bloggen men även på hemsidan!

 

 

 
Välkommen till oss - kom in och trivs med oss - alla dagar i veckan!

 

 

 

 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar