tisdag 13 september 2011

Så gör du höstrusket till höstMYS!

Riktigt höstrusk idag! 
Till detta rekommenderar vi självklart mysiga plädar,tända ljus i massor, doftljus,mysiga kläder i mjuka material - till exempel vår fantastiska tunika i plysch 299:- från FreeQuent! Finns i färgerna vitt,mörkblå och sand. jag har själv på mig en av dessa fantastiskt sköna kreationer! =)


Måste självklart passa på att slå ett slag för våra doftljus från Affari! 79:- och hela 60 timmars brinntid! Dessa ljusen köper vi om, om och om och om igen! 
Självklart har även höstens ljuslyktor kommit in i butik! Både lite mindre att ha hemma på bordet,i hyllan, i fönstret. Men även lite större att ha på balkongen, altanen eller bara på golvet hemma för att få det mysigt! 


När du har ordnat med lyktor, ljus och sköna kläder- Lägg dig då i soffan framför tv:n och ha en riktigt härlig stund. Eller varför inte ligga i soffan med lite härlig musik på, typ enya, norah jones, och läsa en bra bok. 


Förvandla höstrusket till en positiv och mysig stund för dig själv- eller tillsammans med vänner och familj. Det är bara du som bestämmer hur just din höst skall bli.

1 kommentar:

  1. jag blir mycket inspirerad av er hemsida. Och butiken är så mysig. ska prova kaffet nästa gång.

    SvaraRadera