onsdag 21 september 2011

Affari, Lisbeth Dahl och Olivlunden!

Nu är butiken välfylld och fin med MASSOR av nya varor!
Affari har levererat sina underbara doftljus i många ljuva dofter - 79:-, brinner i 60 timmar!
Vi har även tagit in lite "finare" doftljus från dem, bland annat en serie som heter black and white - ljusen är förpackade i en jättesnygg ask och kommer i snygg glasform. Svart eller vit ;)
Ett annat lite finare doftljus vi tagit in kommer i snygg vit förpackning. Detta är soyawaxljus! En perfekt present nu till årets kallare månader!

Lisbeth Dahl har levererat bland annat nya nesseccärer, smycken, diadem, hårspännen  och paraplyer - både i handväskeformat och i "full size". Vi har även tagit in en del barnartiklar, till exempel ett fodral till barnens pass, lite fina nallar och gammaldags tygdockor.








Så här inför hösten har vi självklart fått in nya sjalar! Lite tjockare material som värmer gott i höstrusket, men absolut lika vackra som vanligt!


En av mina personliga favoritnyheter är självklart våra produkter från Olivlunden. Olivolja- extra virgin, Vitvinsvinäger med timjan, Rödvinsvinäger med vitlök och basilika. Marmelader har vi nu i tre olika varianter - en med smak av hallon/ouzo, en med apelsin/citron/mandarin och en med Skogsbär/honung. 
Produkter som produceras i Grekland - en del av dem är ekologiska och flera av dem har fått "taste awards".
Riktigt fina, bra produkter- och SÅ goda!


1 kommentar:

  1. tack för hjälpen att hitta födelsedagspresent - oljan och vinägern blev jättelyckat!

    SvaraRadera