måndag 15 augusti 2011

Måndag

Så har ännu en helg susat förbi! Det är dags för en ny härlig vecka! 


Lillebrors 18-årskalas kunde inte blivit mer lyckat, vi har fått tvättat MASSOR och bilen är städad både in och utvändigt. Känns som väl spenderad tid! 


Andra har varit på Way Out West i helgen och vad jag förstår så var det lyckat även detta år! Det ser i alla fall ut så i slottsskogen så här dagarna efter... Skräp över allt och massor av människor som städar och plockar ner tält, grindar och annat. Gräset är helt nedtrampat. Det ser helt enkelt ut som om människor har haft väldigt roligt!


Vad har du spenderat din helg med?


På tal om helger... Nästa helg, på lördag, går ROSA STEGET av stapeln, du är väl anmäld?! Banan är ca 7 km lång och man får gå med både barnvagn,stavar,hund och hur man vill. Man som kvinna, gammal som ung!...Men man skall gå, inte springa. 


Det kostar 300:- att delta. Pengar som går till bröstcancerforskningen! Dessutom får alla som deltar en Rosa Steget t-shirt (rosa så klart) att ha på sig dagen till ära! 
Alla känner vi någon som drabbats av den hemska sjukdom vi kallar Cancer. Passa på att stödja forskningen så att vi till slut kan besegra denna fruktansvärda sukdom! 


Du som inte redan är anmäld- på fredag kan anmäla dig mellan kl 11-20 på Team Sportia i Nordstan! 


Vi ses på Lördag!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar