tisdag 12 oktober 2010

Höst

Hösten är här! Jag var ute och promenerade i slottskogen i lördags med Zimba. Det var så vackert! Alla fantastiska färger som hösten kommer med! Det såg ut som att träden stod i brand, gräset var fortfarande grönt och himlen var klarblå med en skinande gul sol!
Det var fullt med lekande barn på Plikta( lekplatsen) och där var minst lika mkt föräldrar ;)
Restaurangerna var öppna med uteservering och korvståndet var framme. På parkbänkarna satt kärlekspar i alla åldrar och där var människor med sina hundar om rastade och njöt at solen. Många som var ute och motionerade,däribland jag och Zimba alltså!
En alldeles ljuvlig höstdag helt enkelt!

I butiken är det full rulle! Man märker nu att vi haft öppet i lite mer än en månad, för nu kommer kunder tillbaka och det kommer många nya kunder som blivit tipsade om vår butik! tack!
Mycket varor går ut i butiken, vilket gör att vi hela tiden måsta hålla oss uppdaterade med nya. Roligt!
Därför kommer det denna vecka ett lass med varor från Affari, bland annat doftljus ( och andra ljus) !
Det kommer också ett lass med varor från Country design collection! Förhoppningsvis de efterfrågde väggklockorna bland annat!

Igår var en stjärndag! Sålde som bara den! Mycket kunder i butiken under hela dagen och dessutom fick jag besök! Grannarna frn Rävlanda , Kátarina, Maja och Ulla Wessberg kom hit och stannade i två hela timmar! Underbart roligt! Och Maja var så söt, så söt! Hon älskade Zimba! De få minuter hon var vaken vill säga ;)
Finns det något bättre än bebisar som ler och skrattar?!

Det var alla, glöm inte ta på dig en gó mössa och en snygg sjal när du är ute i höstvädret. Då blir du både varm och snygg! ;)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar