tisdag 14 september 2010

Less is more? Oh,no!

Less is more? Oh,no! Not in this boutique ;) Vi får in fler och fler saker, underbart!
Igår fick jag in underbart söta tunikor från Love Forever- ett svenskt företag. Nu har jag ägnat hela mogonen åt att kolla upp priser och plocka upp. Men framför allt till att göra plats! Jösses vad grejor jag har här i butiken! Men rooligt är det verkligen!
Har också ägnat tid åt att omdirigera lite. Har nu endast en av varje storlek framme i klädesväg, har ändrat vart kläderna hänger och så vidare. Allt för att det ska bli så lätt som möjligt att hitta dessa vackra ting.


Jag tog själv med mig en tunika hem igår. Den blå varianten. Den är bara sååå snygg på! Helt fantastisk!.
Måste räkna ihop hur mkt jag skall betala till företaget för alla fina kläder jag köpt...eller,a...ska betala...
Kläderna är förövrigt heeeeelt fantastiskt otroliga när man är som jag och har en kropp som man inte är helt nöjd med.
 Vanligtvis när jag provar kläder tycker jag att dom sitter fel eller fult på min kropp på ett ellet annat vis....Men med kläderna jag säljer nu (DesignWerket, Love Forever och FreeQuent) så bara jag provar och blir alldeles kär! De sitter som en smäck! Wow säger jag bara! Så nu för tiden när jag inte vet vad jag ska ta på mig på morgonen, ja då tar jag fram och väljer mellan några plagg från vår butik, och vips så har jag klätt på mig på 5 minuter i stället för att fundera i en timme, bli ledsen och inte alls nöjd ändå...Nu är jag nöjd varje dag när jag går promenaden ner till butiken och öppnar! WOW!


Alla  kan få en snygg figur i dessa kläder ;)
  Så känner du inte för att stå i ett provrum, klä av och på, bli svettig, gå till nästa butik, samma ramsa..ja kom då hit och prova i stället! Om jag kan bli nöjd så borde alla kunna bli det......

2 kommentarer:

  1. Dom är verkligen jätte snygga. Får kanske ta mig en tur in någon dag igen.
    Kram

    SvaraRadera