måndag 6 september 2010

invigningshelg och måndag!

Solen fortsätter lysa på min i vackra Götet. Fullt upp hela helgen med otroligt lyckad invigning i fredags! Hade hunnit få de flesta varorna, men inte allt, resten blir denna veckas nyheter, så även om du varit här i helgen är det dags att titta in och kika på lite nya varor i slutet av veckanQ! =)
 På invigningen kom det massor av fantastiska människor, kända och okända ;) Morbror Peter var här och spelade utanför och familjen hjälpte till med annat som behövde göras. Jag själv stod i kassan, vilket inte var helt lätt i början vill jag lova! hade ju inte hunnit öva alls! Plötsligt skulle jag fixa med rabatter och annat, men till slut lärde jag mig det med ;)
På lördagen, dvs dagen efter, var vi trötta! Men butiken öppna kl 10, kunderna kom redan då jag slog upp dörrarna! wow! Det var häftigt! Alla grannar och människor som går på gatan varje dag kommer och säger att det är så fint och att det är ett lyft för Hela gatan! Wow igen!
Kl halv 2 tog mor och far över i butiken då jag och min sambo Johannes tog den lilla bilen ner till Varbergs fästning för att gå på DesignWerkets modevisning av hösten, och framför allt vårens kollektion! Vi fick god middag, champagne och fick dessutom sova i fästningens BRÖLLOPSVIT! ännu ett Wow ! Vilka förmåner man har i detta jobb! Jag får göra så himla roliga saker!???

Men nu är det måndag och jag hoppas på nya varuleveranser, däribland min kassadisk! =) Den är så fin och hade varit skönt att få upp en så man kan hantera alla "kontorssaker" lite smidigare...

1 kommentar:

  1. Jätte mysig butik Emma och det var jätte roligt att vara där i fredags
    Kram Eva-Lena

    SvaraRadera