torsdag 2 september 2010

Den stora onsdagen!

Igår var alltså dagen då jag påbörjade mitt nya jobb på riktigt- Jemmalicious!
Det var en helt fantastisk dag, men ack så trött man är efter att ha grejat i 13 timmar. Idag blir det likadant. Allt måste ju se fint ut imorgon på invigningen.
Jag började gårdagen med att gå och hämta nyckeln till lokalen- det var pirrigt! Sedan var det dags att gå ner till butiken och möta pappa, min sambo (Johannes) och Nicke (svåger). Vi lassade av en hel del grejer till butiken och sedan var det bara att köra igång! De andra åkte till sina jobb och jag stannade här och packade upp saker, hälsade på grannarna, tog emot telefoninstallatören, brevbäraren och självklart en hel del leverantörer! Bland annat fick vi vackra ting från DesignWerk, Madame Stoltz, Kreativ insikt, Affari, och Sufraco, vilket betyder att nu har vi fått in vackra saker, smycken och kläder.
På kvällen kom pappa,Nicke,Johannes,Johanna och mamma. Vi byggde ihop hyllor, borrade, skruvade,och Johannes har satt upp så snygga spotlights i taket! Det börjar arta sig! Kusin Rebecka och hennes kille Andreas var här en stund under dagen och hjälpte till. Det är fantastiskt att ha så många underbara som ställer upp!

1 kommentar: