lördag 11 februari 2012

Lördag 11 februari...

Igår hade vi en mycket härlig After Work i butiken. TACK alla ni som kom och handlade men också gjorde allt ni kunde för att göra oss en glad kväll tillsammans.

Vi har fått mycket respons på vårt uttalande om att vi blir upprörda, bestörta och ledsna över de stölder vi drabbats av. Stort tack för allt stöd ni kunder visat oss via bloggen men också via personliga besök i butiken. Det betyder mycket för oss att känna det stödet. Som alltid är det trist som attan, att någons usla beteende skapar oro för andra kunder. Vår grundinställning har alltid varit - och kommer alltid att vara - att människor är goda, trevliga och vill väl. Vi kämpar för att få företaget att gå ihop och är sårbara när det gäller att bli av med varor. Nog om detta!

Vi rensar friskt nu för att bli av med kläder som vi tycker hängt för länge i butiken. Klädstången vi försöker ha på utsidan när vädret så tillåter, är påfylld. Massor av plagg, som oavsett tidigare pris, nu kostar 200 kr/plagg.

Halvaprisetstången inne i butiken fylls på varje dag. I dag har jag hängt upp en jättefin klänning från Lilly Of Sweden, ursöta spetsklänningar från Cream och lite annat.

Vi har kvar lite linnen i osorterade storlekar - dessa säljer vi för halva priset. Ordinarie pris är 99,95 så det bli 50 kr/linne! Rena fyndet alltså :)

Du har väl sett att vi fått nya dofter av alla våra doftljus?  Och att vi fått massor av nya smycken från Odahl Design?

Från Cream får vi nyheter varje vecka - de mest fina plagg i vårens färger och modeller. Love Forever har vi fått en ljuvlig leverans ifrån. Blommiga supergulliga klänningar i kort och lång modell, blommiga tunikor samt en superduperskön grön plyschtunika.

Välkommen in till oss!

Ps - Du kommer väl ihåg att det är Alla Hjärtans dag på tisdag? Vi har laddat upp med söta och prisvärda presenter.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar