onsdag 26 oktober 2011

Sving och sväng!

Nu har snart hela oktober månad passerat - Tänk vad fort det går. Snart är man väl gammal och grå? Fast, nej! Jag kommer aldrig att bli grå. ...Men jag klär föresten i grått, ja på kläder menar jag då...Hur som helst passar ALLT till våra underbara leggings med fleece inuti! Endast 99:- Det finns fortfarande några par kvar, eftersom jag köpte in dubbel leverans denna gång, men passa på för de går minst sagt åt snabbt!




På tal om kläder. Cream har levererat flera jättefina klänningar och koftor. FreeQuent har levererat två fräcka klänningar- Den ena i djurmönstrat och den andra är svart med stjärnor på. Jättefina!
Nedan kommer ett litet smakprov på de nya plaggen. 
Jättefin klänning i bomull från Cream!

Kofta/tunika från Cream!

Kofta/tunika från Cream med klänning under.

Klänningen är A-linjeformad och passar därför de flesta! 




Jag vill även passa på att tipsa om de fina kapporna vi har i butiken! Den ena är från Cream och den använder jag själv flitigt! Hur fin som helst! 
Den andra kommer från DesignWerket och är en pälskappa (fuskpäls, men underbart mjuk och skön)!

Kappa (och klänning) från Cream





På vår REAstång med kläder hänger det nu MASSOR av fina plagg! Där borde du verkligen ta dig en titt! Kläder från FreeQuent, Cream och DesignWerket hänger där och bara väntar på att DU skall komma och prova dem! HALVA PRISET DRAS AV I KASSAN! 


Vår fina,fina hylla från Miljögården- den vi har i mitten av butiken, är TILL SALU! Tidigare 4500:-, NU ENDAST 3000:-! FÖRST TILL KVARN! Är du intresserad av hyllan så ring mig på 031-241409 , så håller jag den åt dig!


På FREDAG har vi After Work!!!! Passa nu på att kom då så att du får 20% rabatt på HELA SORTIMENTET denna kväll. Dessutom finns det ju som sagt varor som är nedsatta MER än så- både till 50% och till 60% rabatt!
Tiden är 17-20, fredag 28/10.
Vi bjuder dig och dina vänner på något gott att dricka, samt något litet tilltugg!
Varmt välkomna!
Anmälan på 031-241409, eller via mail- jemmalicious@home.se

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar